De vetste tweedehands velgen
voor de mooiste auto’s

Heb je een korte vraag
of wil je een afspraak maken?

Bel 020 - 671 42 25

Grote Voorraad Velgen

Niet alles online

Wij verkopen onze tweedehands velgen niet online, omdat we we je graag persoonlijk helpen. Na 75 jaar weten we dat het beter is voor ons en onze klant als we heel even de tijd voor elkaar nemen. We hebben veel op voorraad, dus zoek je iets speciaals geef ons een belletje.

Tweedehandse velgen en banden bij Aroba

Naast een divers aanbod tweedehands banden hebben wij ook een ruim aanbod tweedehands velgen. Zowel “stalen” als aluminium- oftewel sportvelgen. Het aanbod van deze velgen komt tot stand uit de grote hoeveelheid auto’s die wij wekelijks demonteren.

Controle op tweedehands velgen

Bij Aroba worden onze tweedehands velgen door ons ervaren personeel grondig nagekeken op enige mankementen. Als de velgen beschadigd of krom zijn, worden ze gerecycled. DE veiligheid van de klant staat altijd voorop. 

Onze tweedehands setjes bestellen?

Wij hebben een grote voorraad van tweedehands velgen. Velgen met banden en velgen zonder banden. Wij bieden velgen voor vrijwel iedere bandenmaat en van bijna alle bekende merken.

Een mooie set velgen maakt het rijplezier compleet. Ze zijn bepalend voor de uitstraling van uw voertuig. Gaat u voor een strakke look, een sportievere uitstraling of kiest u juist voor een stijlvol karakter? Bij Van Essen helpen wij u graag verder.

Wilt u eerst wat meer weten over velgen?  

Daar vertellen wij u meer over onder andere de technische gegevens van een velg. Naast de velg zelf zijn er ook vele toebehoren te verkrijgen die in relatie staan tot een velg of de montage daarvan. Hierbij valt te denken aan wielsloten, centreerringen en wieldoppen.